Den 258 Toys Corgi rutan heliga originalName Allt 97282bkln61776-Diecast & Vehicles

Svensk politik - Sydsvenskan
Förre metallbasen: Fackens guldålder är förbi.

Vi sparar data i cookies för att vi ska kunna analysera trafiken och ge dig riktade erbjudanden. Läs mer om hur vi använder cookies och vad du kan göra för att stänga av dem.


Trots att spänsten inte är på topp har vi hittat en pastalik vinnare.
Hans systerson sköts till döds på öppen gata i Malmö
Inrikesminister Mikael Damberg (S) lovar att "extraordinära åtgärder vidtas för att…
12 november 2019 16:54

Vi heter Emma och Anna Elfstrand och är två systrar från Vara! Vi arbetar heltid med ridsport och sociala medier, där vi bland annat driver denna blogg och vår populära Youtube-kanal. Här på bloggen får ni inblick i vår vardag, livet i stallet och vårt entreprenörskap. Vi brinner för att förbättra sporten och vill via vår plattform sprida sunda ideal!

Moderaterna tar strid om ny ebo-lag – vill minska flyktingtrycket mot Malmö - Sydsvenskan
Även partiets förste vice ordförande blev omvald.

Crystal Toyota S800 Honda S800 SR311 set gjort av NITTO Toy Minibil leksaksbil

”Skottlossning i närheten av Möllevångstorget.”

Fråga: Hur håller ni motivationen uppe nu på vintern? Har dippat totalt nu när de är mörkt o har ingen lust till nåt längre🤔

Kvinnan i 25-årsåldern fick livshotande skador.
Sänk kraven – När det börjar bli mörkt, kallt och dagarna känns extremt korta så tycker jag att det kan vara skönt att sänka kraven. Träna på det som du och hästen tycker är roligt, jogga bara lite om det är det du orkar för dagen eller skritta en sväng.

KD vill skärpa krav för familjeåterförening

Utnyttja lediga dagar – Använd de lediga dagarna till att komma ut med hästen när det är ljust. Passa på att rida ut om du inte gärna gör det i mörker.

Gör saker tillsammans – Nu vet jag att inte alla har möjlighet att rida tillsammans med någon, men om du har det, passa på att göra saker ihop med en kompis/ett syskon/vem det än må vara. Jag och Emma har mycket hjälp av varandra och hjälper varandra att peppa när det känns motigt.

Det är väl egentligen de tipsen jag har! Om man har ett flexibelt jobb kanske det går att någon gång i veckan åka och rida på lunchen, förutsatt att man har nära till stallet från jobbet? Försök att komma på de bästa lösningarna för just dig och din häst!

Hoppas att jag fick dig lite mer motiverad nu! Kämpa på, snart vänder det och blir ljusare igen. Och som sagt, har ni fler tips så kan ni bara kommentera på, så peppar vi varandra 😀

/ Anna

Man begärs häktad för mordförsök på busshållplats
SD har tagit LO:s plats i fikarummen

Markarbete/omhoppningsträning

12 november 2019 13:59

Längtar tills vi kan skutta med Bopps igen

Nu återstår ännu mer jobb och gym innan den här tisdagen är över. Vi var väldigt vältajmade idag, för precis när vi var klara med hästarna började det regna. Skönt att slippa bli blöta 😉

Anna

13 november 2019 17:00
Löfven: Polisens beslut viktig signal
Malmös socialarbetare mobiliserar efter helgens dödsskjutning - Sydsvenskan
Annons
Äventyraren Renata Chlumska.
KD vill skärpa krav för familjeåterförening

CSM Collector s modelll 1 76 skala - DGR001 Dennis Dragon 11m Bus - Hong Kong R23

12 november 2019 22:31

KD-nej till nationellt tiggeriförbud

Idag får ni som vanligt ställa era frågor om oss/hästarna, så svarar vi på dem under nästa vecka 🙂

Jag ; söta Bolero från igår! Har för övrigt lagt upp ett litet klipp på min Insta story där jag rider Mighty ifall ni vill se mig på en annan häst än de vanliga 🙂

/ Emma

Morbrodern till den dödade 15-åringen träffade släktingar och vänner i Khadijamoskén i Malmö.
Förre metallbasen: Fackens guldålder är förbi.
Malmöbo i Venedig: ”Det är fruktansvärt att se” - Sydsvenskan
Efter kritik – nu får barnen pepparkakor Annons

Hästbytarlördag

Kvinnan i 25-årsåldern fick livshotande skador.

Idag har vi haft en väldigt rolig dag! Två kompisar(som också är systrar) vid namn Matilda och Julia kom hem till oss med sina hästar och hade en hästbytardag med oss. Vi hopptränar med dessa systrar, och kom och prata om att det vore roligt att testa varandras hästar någon dag. Today was the day!
Trots att spänsten inte är på topp har vi hittat en pastalik vinnare.

Regeringen öppnar för slopad vetorätt i EU

Brukar ni vara duktiga på att rida andra hästar än den/de ni brukar rida?

– Vi har flera tusen samtal med Malmös ungdomar varje år, säger Karolina Sköld.
Sötaste Mighty! Han är som sagt en fransk ridtravare(eller fransk varmblodig travare som det väl heter) och han var mycket härlig att rida! Välmusklad, kändes rund och härlig och hade bra takt i alla gångarter.
Bolero till vänster och Focus till höger. De blev lite småkära i varandra tror jag, haha! De är faktiskt lite lika både till sätt och ridning. Behöver gå fram först så de inte hamnar i undertempo och blir slingriga. Bolero var också väldigt rolig att rida! Väldigt rörlig häst.

Så det var vår lördag det! Nu står Samuel och gör middag medan jag skriver det här inlägget så jag ska snart hoppa ur morgonrocken, borsta till mitt blöta, nyduschade hår och hjälpa honom med det sista. Hoppas ni får en jättetrevlig lördagkväll hörrni!

Anna

    Corgi Toys 258 Den heliga rutan Allt originalName