Landover guldplated KLASSICS CORGI 1 Defender Bilmodelll Mini Scale 43 97282bkln31404-Diecast & Vehicles

Linn Blomé och Oskar Stellinger i ”Måsen”.
Wijk poängbäst genom tiderna i SSL - Sydsvenskan

Vi sparar data i cookies för att vi ska kunna analysera trafiken och ge dig riktade erbjudanden. Läs mer om hur vi använder cookies och vad du kan göra för att stänga av dem.


Philip Lithner och Vilde Moberg i ”Reboot”.
Folkdans som ett kulturpolitiskt inlägg
Garpenlöv om jumbostarten: ”Inte första gången” - Sydsvenskan
I ”Reboot” ersätter en högtalare skådespelare av besparingsskäl

Vi heter Emma och Anna Elfstrand och är två systrar från Vara! Vi arbetar heltid med ridsport och sociala medier, där vi bland annat driver denna blogg och vår populära Youtube-kanal. Här på bloggen får ni inblick i vår vardag, livet i stallet och vårt entreprenörskap. Vi brinner för att förbättra sporten och vill via vår plattform sprida sunda ideal!

Fredrik Zetterström och Erika Sunnegårdh.
Liverpool ryckte efter drömstart i stormötet - Sydsvenskan

CORGI leksaker 246 Chrysler Imperiets utmärkta urspspringaagliga tillstånd

12 oktober 2019 14:52

Fråga: Hur håller ni motivationen uppe nu på vintern? Har dippat totalt nu när de är mörkt o har ingen lust till nåt längre🤔

En uppsättning som måste lovordas - Sydsvenskan
Sänk kraven – När det börjar bli mörkt, kallt och dagarna känns extremt korta så tycker jag att det kan vara skönt att sänka kraven. Träna på det som du och hästen tycker är roligt, jogga bara lite om det är det du orkar för dagen eller skritta en sväng.

Italienska soldater skadade i bombdåd i Irak - Sydsvenskan

Utnyttja lediga dagar – Använd de lediga dagarna till att komma ut med hästen när det är ljust. Passa på att rida ut om du inte gärna gör det i mörker.

Gör saker tillsammans – Nu vet jag att inte alla har möjlighet att rida tillsammans med någon, men om du har det, passa på att göra saker ihop med en kompis/ett syskon/vem det än må vara. Jag och Emma har mycket hjälp av varandra och hjälper varandra att peppa när det känns motigt.

Det är väl egentligen de tipsen jag har! Om man har ett flexibelt jobb kanske det går att någon gång i veckan åka och rida på lunchen, förutsatt att man har nära till stallet från jobbet? Försök att komma på de bästa lösningarna för just dig och din häst!

Hoppas att jag fick dig lite mer motiverad nu! Kämpa på, snart vänder det och blir ljusare igen. Och som sagt, har ni fler tips så kan ni bara kommentera på, så peppar vi varandra 😀

/ Anna

Jeanett Albeck som Suzanne Brøgger.
Den italienska militären deltar i ett internationellt uppdrag för att utbilda irakiska soldater.

Markarbete/omhoppningsträning

14 september 2019 14:09

Längtar tills vi kan skutta med Bopps igen

Nu återstår ännu mer jobb och gym innan den här tisdagen är över. Vi var väldigt vältajmade idag, för precis när vi var klara med hästarna började det regna. Skönt att slippa bli blöta 😉

Anna

”Solitude” heter verket,
10 november 2019 19:23
Snödrottningen är inte sagolik nog - Sydsvenskan
Annons
Carl Stanley kommer undan med det mesta - Sydsvenskan
Italienska soldater skadade i bombdåd i Irak - Sydsvenskan

Corgi Toys 251 HILLMAN IMP blå villkor med originalruta.MIB

Folkdans som ett kulturpolitiskt inlägg - Sydsvenskan

10 november 2019 19:06

Idag får ni som vanligt ställa era frågor om oss/hästarna, så svarar vi på dem under nästa vecka 🙂

Jag ; söta Bolero från igår! Har för övrigt lagt upp ett litet klipp på min Insta story där jag rider Mighty ifall ni vill se mig på en annan häst än de vanliga 🙂

/ Emma

”Du vill kanske sitta där i stället? Eller vill du hellre uppleva dansen från sidan?”
Wijk poängbäst genom tiderna i SSL - Sydsvenskan
Teatermagi på månens baksida - Sydsvenskan
Martin Stenmarck släpper nya låten "Jag kan inte glömma". Pressbild. Annons

Hästbytarlördag

En uppsättning som måste lovordas - Sydsvenskan

Idag har vi haft en väldigt rolig dag! Två kompisar(som också är systrar) vid namn Matilda och Julia kom hem till oss med sina hästar och hade en hästbytardag med oss. Vi hopptränar med dessa systrar, och kom och prata om att det vore roligt att testa varandras hästar någon dag. Today was the day!
Philip Lithner och Vilde Moberg i ”Reboot”.

Poesin i Lagerlöfs berättande lyfts fram - Sydsvenskan

Brukar ni vara duktiga på att rida andra hästar än den/de ni brukar rida?

”De skyddssökande kvinnorna” på Intiman i Malmö.
Sötaste Mighty! Han är som sagt en fransk ridtravare(eller fransk varmblodig travare som det väl heter) och han var mycket härlig att rida! Välmusklad, kändes rund och härlig och hade bra takt i alla gångarter.
Bolero till vänster och Focus till höger. De blev lite småkära i varandra tror jag, haha! De är faktiskt lite lika både till sätt och ridning. Behöver gå fram först så de inte hamnar i undertempo och blir slingriga. Bolero var också väldigt rolig att rida! Väldigt rörlig häst.

Så det var vår lördag det! Nu står Samuel och gör middag medan jag skriver det här inlägget så jag ska snart hoppa ur morgonrocken, borsta till mitt blöta, nyduschade hår och hjälpa honom med det sista. Hoppas ni får en jättetrevlig lördagkväll hörrni!

Anna

    CORGI KLASSICS guldplated Landover Defender 1 43 Scale Mini Bilmodelll