En Hot Wklackar (12V) blå Wrangler, Jeep 97282yepy41045-Diecast & Vehicles

Landslagsdebut: 6 februari 2008 mot Turkiet (0–0).
Ovisst i superettankvalet efter 1–1-matcher

Vi sparar data i cookies för att vi ska kunna analysera trafiken och ge dig riktade erbjudanden. Läs mer om hur vi använder cookies och vad du kan göra för att stänga av dem.


Så ska Sverige slå Rumänien – och bli EM-klart - Sydsvenskan
13 november 2019 11:23
TFF-veteranen tar över som ny tränare - Sydsvenskan
Balakov avgår efter rasistskandalen

Vi heter Emma och Anna Elfstrand och är två systrar från Vara! Vi arbetar heltid med ridsport och sociala medier, där vi bland annat driver denna blogg och vår populära Youtube-kanal. Här på bloggen får ni inblick i vår vardag, livet i stallet och vårt entreprenörskap. Vi brinner för att förbättra sporten och vill via vår plattform sprida sunda ideal!

Född: 17 augusti 1986 i Torsby.
Seljmani höll sitt mållöfte: ”Bara att njuta”

Action Joe Amato Superman LE 1999

Har du själv blivit fulare i ditt spel?

Fråga: Hur håller ni motivationen uppe nu på vintern? Har dippat totalt nu när de är mörkt o har ingen lust till nåt längre🤔

Landskamper: 19 U17, 15 U19, 27 U21, 13 A.
Sänk kraven – När det börjar bli mörkt, kallt och dagarna känns extremt korta så tycker jag att det kan vara skönt att sänka kraven. Träna på det som du och hästen tycker är roligt, jogga bara lite om det är det du orkar för dagen eller skritta en sväng.

Fotboll: Superettan 2019 - Sydsvenskan

Utnyttja lediga dagar – Använd de lediga dagarna till att komma ut med hästen när det är ljust. Passa på att rida ut om du inte gärna gör det i mörker.

Gör saker tillsammans – Nu vet jag att inte alla har möjlighet att rida tillsammans med någon, men om du har det, passa på att göra saker ihop med en kompis/ett syskon/vem det än må vara. Jag och Emma har mycket hjälp av varandra och hjälper varandra att peppa när det känns motigt.

Det är väl egentligen de tipsen jag har! Om man har ett flexibelt jobb kanske det går att någon gång i veckan åka och rida på lunchen, förutsatt att man har nära till stallet från jobbet? Försök att komma på de bästa lösningarna för just dig och din häst!

Hoppas att jag fick dig lite mer motiverad nu! Kämpa på, snart vänder det och blir ljusare igen. Och som sagt, har ni fler tips så kan ni bara kommentera på, så peppar vi varandra 😀

/ Anna

Position: Mittfältare.
Det spelas superettanfotboll i Växjö även nästa år.

Markarbete/omhoppningsträning

I så fall anfallsveteranens sista.

Längtar tills vi kan skutta med Bopps igen

Nu återstår ännu mer jobb och gym innan den här tisdagen är över. Vi var väldigt vältajmade idag, för precis när vi var klara med hästarna började det regna. Skönt att slippa bli blöta 😉

Anna

– Jag känner att jag tagit chansen, säger han.
Så laddar landslaget inför EM-kvalet
Din roll om du spelar?
Annons
Kristoffer Olsson, på kort tid en nyckelspelare i landslaget.
Fotboll: Superettan 2019 - Sydsvenskan

ÅTGÄRDER Monte billo 400 Looney Toons Jeff Gordan Stock bil 1 24 Scale

Fortsatt skadekänning för Bengtsson - Sydsvenskan

13 november 2019 16:54

Idag får ni som vanligt ställa era frågor om oss/hästarna, så svarar vi på dem under nästa vecka 🙂

Jag ; söta Bolero från igår! Har för övrigt lagt upp ett litet klipp på min Insta story där jag rider Mighty ifall ni vill se mig på en annan häst än de vanliga 🙂

/ Emma

Olsson – talangen som snabbt blev given - Sydsvenskan
Ovisst i superettankvalet efter 1–1-matcher
7 juni: Malta, 3–0, 90 minuter.
Det var inga glada miner på Stadsparksvallen i Jönköping. Annons

Hästbytarlördag

Landskamper: 19 U17, 15 U19, 27 U21, 13 A.

Idag har vi haft en väldigt rolig dag! Två kompisar(som också är systrar) vid namn Matilda och Julia kom hem till oss med sina hästar och hade en hästbytardag med oss. Vi hopptränar med dessa systrar, och kom och prata om att det vore roligt att testa varandras hästar någon dag. Today was the day!
Så ska Sverige slå Rumänien – och bli EM-klart - Sydsvenskan

Rivsår i ansiktet efter Sterling-bråket - Sydsvenskan

Brukar ni vara duktiga på att rida andra hästar än den/de ni brukar rida?

Fredag: Rumänien–Sverige, Norge–Färöarna, Spanien–Malta (samtliga 20.45).
Sötaste Mighty! Han är som sagt en fransk ridtravare(eller fransk varmblodig travare som det väl heter) och han var mycket härlig att rida! Välmusklad, kändes rund och härlig och hade bra takt i alla gångarter.
Bolero till vänster och Focus till höger. De blev lite småkära i varandra tror jag, haha! De är faktiskt lite lika både till sätt och ridning. Behöver gå fram först så de inte hamnar i undertempo och blir slingriga. Bolero var också väldigt rolig att rida! Väldigt rörlig häst.

Så det var vår lördag det! Nu står Samuel och gör middag medan jag skriver det här inlägget så jag ska snart hoppa ur morgonrocken, borsta till mitt blöta, nyduschade hår och hjälpa honom med det sista. Hoppas ni får en jättetrevlig lördagkväll hörrni!

Anna

    En Hot Wklackar Jeep Wrangler, blå (12V)