Lego Visa 70323 Knights Nexo 97282xqxv41572-Bygg- och byggnadsleksaker

Krismöte på ridklubb efter knivskärning - Sydsvenskan
Försök till dråp vid rån – en person till sjukhus - Sydsvenskan

Vi sparar data i cookies för att vi ska kunna analysera trafiken och ge dig riktade erbjudanden. Läs mer om hur vi använder cookies och vad du kan göra för att stänga av dem.


13 november 2019 12:58
Ann Örtenholm Persson.
29 oktober 2019 11:49
Camilla Bengtsson/MittMedia

Vi heter Emma och Anna Elfstrand och är två systrar från Vara! Vi arbetar heltid med ridsport och sociala medier, där vi bland annat driver denna blogg och vår populära Youtube-kanal. Här på bloggen får ni inblick i vår vardag, livet i stallet och vårt entreprenörskap. Vi brinner för att förbättra sporten och vill via vår plattform sprida sunda ideal!

En äldre man anhållen för dubbelmordet i Arlöv - Sydsvenskan
22 oktober 2019 11:37

Lego Steambåt Willie Mickey Mouse Splitter ny, förseglad i låda

Mannen är därmed olämplig att fortsätta sitt arbete som präst och med ungdomar, anser församlingen.

Fråga: Hur håller ni motivationen uppe nu på vintern? Har dippat totalt nu när de är mörkt o har ingen lust till nåt längre🤔

Hon 37 år och han 34 år.
Sänk kraven – När det börjar bli mörkt, kallt och dagarna känns extremt korta så tycker jag att det kan vara skönt att sänka kraven. Träna på det som du och hästen tycker är roligt, jogga bara lite om det är det du orkar för dagen eller skritta en sväng.

25 oktober 2019 15:13

Utnyttja lediga dagar – Använd de lediga dagarna till att komma ut med hästen när det är ljust. Passa på att rida ut om du inte gärna gör det i mörker.

Gör saker tillsammans – Nu vet jag att inte alla har möjlighet att rida tillsammans med någon, men om du har det, passa på att göra saker ihop med en kompis/ett syskon/vem det än må vara. Jag och Emma har mycket hjälp av varandra och hjälper varandra att peppa när det känns motigt.

Det är väl egentligen de tipsen jag har! Om man har ett flexibelt jobb kanske det går att någon gång i veckan åka och rida på lunchen, förutsatt att man har nära till stallet från jobbet? Försök att komma på de bästa lösningarna för just dig och din häst!

Hoppas att jag fick dig lite mer motiverad nu! Kämpa på, snart vänder det och blir ljusare igen. Och som sagt, har ni fler tips så kan ni bara kommentera på, så peppar vi varandra 😀

/ Anna

Sabina Svärd och Matthias Farenholtz
– Vi måste ta till alla tillgängliga medel för att lösa det här.

Markarbete/omhoppningsträning

Knivskurna hästen i Burlöv - Sydsvenskan

Längtar tills vi kan skutta med Bopps igen

Nu återstår ännu mer jobb och gym innan den här tisdagen är över. Vi var väldigt vältajmade idag, för precis när vi var klara med hästarna började det regna. Skönt att slippa bli blöta 😉

Anna

Spansklärarens njutfulla dubbelliv
3 november 2019 12:00
13 november 2019 12:48
Annons
E6:an stängdes av vid Löddeköpinge efter trafikolycka - Sydsvenskan
25 oktober 2019 15:13

71023 LEGO Movie 2 Ninjaggo Movie 71019 KOMPLETTA SET AV 40 MINISTGURES SEALD

Hon upplevde orkanen Gudrun i Småland 2005.

Polisens förundersökning

Idag får ni som vanligt ställa era frågor om oss/hästarna, så svarar vi på dem under nästa vecka 🙂

Jag ; söta Bolero från igår! Har för övrigt lagt upp ett litet klipp på min Insta story där jag rider Mighty ifall ni vill se mig på en annan häst än de vanliga 🙂

/ Emma

Spansklärarens njutfulla dubbelliv - Sydsvenskan
Försök till dråp vid rån – en person till sjukhus - Sydsvenskan
9 november 2019 18:06
Krock på Västkustvägen hindrade morgontrafik - Sydsvenskan Annons

Hästbytarlördag

Hon 37 år och han 34 år.

Idag har vi haft en väldigt rolig dag! Två kompisar(som också är systrar) vid namn Matilda och Julia kom hem till oss med sina hästar och hade en hästbytardag med oss. Vi hopptränar med dessa systrar, och kom och prata om att det vore roligt att testa varandras hästar någon dag. Today was the day!
13 november 2019 12:58

5 november 2019 20:35

Brukar ni vara duktiga på att rida andra hästar än den/de ni brukar rida?

De är beredda att rycka in när det krisar - Sydsvenskan
Sötaste Mighty! Han är som sagt en fransk ridtravare(eller fransk varmblodig travare som det väl heter) och han var mycket härlig att rida! Välmusklad, kändes rund och härlig och hade bra takt i alla gångarter.
Bolero till vänster och Focus till höger. De blev lite småkära i varandra tror jag, haha! De är faktiskt lite lika både till sätt och ridning. Behöver gå fram först så de inte hamnar i undertempo och blir slingriga. Bolero var också väldigt rolig att rida! Väldigt rörlig häst.

Så det var vår lördag det! Nu står Samuel och gör middag medan jag skriver det här inlägget så jag ska snart hoppa ur morgonrocken, borsta till mitt blöta, nyduschade hår och hjälpa honom med det sista. Hoppas ni får en jättetrevlig lördagkväll hörrni!

Anna

    Lego Nexo Knights 70323 Visa